SE TINDE ŞI SPRE CORPUL DE LUMINĂ NEPOLARIZAT

Iisus ne arată trupul vostru se va umple de lumină. Este foarte important că prin alchimie spirituală tindem, atât cât putem, şi spre Corpul de Lumină nepolarizat. 

Are dreptate Drunvalo în mesajul din 17 martie 2010, în controversa lui cu Tyberonn, când spune că este absolut necesară ajungerea la Corpul de Lumină nepolarizat, pentru că numai în această stare putem primi ajutor…

 Da, în cele din urmă vom trece dincolo de Mer-Ka-Ba-ul tetraedric, dar nu sunt de acord ca depinde de noi – şi de oricine din univers – să determine noua formă a Corpului de Lumină al omului. Doar Mama Pământ poate – şi o va face.”

Are dreptate şi când spune că e greu să ajungem la acesta şi că în mod normal oamenii chiar şi prin intermediul lui nu pot ajunge la Corpul de Lumină nepolarizat.

La terapiile colective le spuneam aceleaşi lucru celor care, cu eforturi materiale mari, făcuseră cursurile de mer-ka-ba şi vedeam că nu-i ajută… pentru că la Corpul de Lumină nepolarizat nu se poate ajunge prin intermediul gândirii.

Eu observ la cei cu care “lucrez” că se tinde spre acest Corp de Lumină nepolarizat, ca dar de la Dumnezeu Tatăl, ca o rezultantă a creşterii armoniei sufletului. Aceasta se realizează şi la cca 50% (acest procent este în continuă creştere) din cei care folosesc cu sufletul deschis blogul sau lucrări scrise… bineînţeles că la viteze mult mai mici decât la cei cu care “lucrez” direct…

Starea normală este de echilibru perfect între principiile masculin şi feminin (50% – 50%) şi cu Corpul de Lumină nepolarizat. Dizarmoniile din gândurile, vorbele şi faptele noastre de-a lungul timpului ne „întunecă” tot mai mult Corpul de Lumină şi ne blochează. Pe de altă parte se observă tendinţa polarizării masculin feminin de-a lungul timpului.

Observ la cei cu care “lucrez” că, urmare firească a creşterii armoniei sufletului, o mare parte din dizarmoniile şi „durerile” culese de-a lungul timpului, care ne întunecă şi ne blochează Corpul de Lumină, se transformă astfel ca să nu ne mai afecteze şi ceea ce nu se poate transforma se curăţă pentru a ne putea elibera. Spre Corpul de Lumină fiecare tinde ca un întreg format din corp fizic şi corpuri subtile. Gradul de transformare depinde de starea de armonie a fiecăruia văzând că sunt cazuri la care se transformă mii de părţi şi numai o mică parte mai trebuie curăţată. Văd cum se curăţă dizarmonii de mii, de zeci de mii, de sute de mii… de ani.

Un caz mi se pare clasic. O persoană dintre cei cu care lucrez conştientiza la un moment dat cum se curăţă energiile şi informaţiile de când altădată era spânzurat. Nu după mult timp conştientiza cum se curăţă energiile şi informaţiile de când altădată a fost străpuns de sabie. Recent simţea dureri foarte mari în zona rinichilor şi la verificările medicale nu se găsea nimic. După câteva zile conştientizează că durerile erau curăţiri ale energiilor şi informaţiilor de când altădată indian fiind, prin America de Sud, din copaci îl atacă un şarpe uriaş care îl omoară prin strangulare.

La cei cu care lucrez se realizează şi autoechilibrarea principiilor masculin şi feminin, tinzându-se spre 50% – 50% prin aceasta scăzând şi polarizarea Corpului de Lumină. Când se ajunge la 50% – 50% se ajunge la nepolarizare.

Viteza cu care se tinde spre Corpul de Lumină nepolarizat este în funcţie de caracteristicile fiecăruia.

Ca să înţelegem că tinderea spre corpul de Lumină nepolarizat se poate realiza şi repede este exemplu unui bărbat de la Cluj cu care am început să lucrez de mai puţin de o lună şi jumătate la o terapie colectivă, unde a participat la 2 şedinţe. Principiul masculin îi scade de la 87% la 57% (se tinde spre 50%). Corpul de Lumină se realizează în proporţie de cca 40% (plecând de la 0% şi se tinde spre 100%).

 Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.